2008年06月22日


Where the Hell is Matt? の2008年版が出ていました。今回のバージョンでは各地でマット君と一緒に沢山の人が踊りに参加しています。


Where the Hell is Matt? (2008) from Matthew Harding on Vimeo.

なんか、こうして世界中の人がひとつのしょーもない事に国境を越えて能天気に熱中している様子を見ているとまだまだ世界平和はアリなのかもと思えてなぜか目頭が熱くなります。

そういう意味ではさらにオタっぽいですが、この映像も好き。しかもウマウマは日本発祥だし。

おっと、こいつも忘れちゃいけません。


2008年06月13日


複数の携帯電話が同時に受信するとその真ん中に置いたポップコーンがはじけるように見える、YouTubeで話題沸騰の動画について、Bluetoothヘッドセットの販売を手がける米Cardo Systems社が自分たちの作品だと名乗り出た。


2008年06月10日


数日前からyoubueなどで騒がれている、3~4台の携帯電話を同時に着信させ、中央に置いたポップコーンを破裂させるという動画の数々。気になって家でも家族の携帯を総動員して実験してみたのですが、失敗でした。携帯の電磁波が相互干渉したところで、ポップコーンが破裂する温度に達するはずが無い、という「フェイク説」が強いようですが、では、どうやって世界各国で同時多発的にこんな上手なフェイク動画を作れるのか。誰か種明かしをお願いします。


日本から


アメリカ?


フランス


イタリア

一応、友達同士で集まって飲み物とおつまみをテーブルの上に用意するというのが、お約束のようですね。とすると、最後のイタリア人は空気読めてません。


2008年05月30日


いつものTさんから、サマースクールのお知らせが転送されてきました。お誘いいただきありがとうございます。他の男性の皆さんにも有意義なクラスがたくさん用意されているようなので、転載しておきます。私は6,9,10,14あたりを受講予定です。(カミサンに聞くと全部受講させられそうですが)

Summer Classes for Men AT THE ADULT LEARNING CENTER

REGISTRATION MUST BE COMPLETED
by Friday, August 17 th 2008
NOTE: DUE TO THE COMPLEXITY AND DIFFICULTY LEVEL
OF THEIR CONTENTS, CLASS SIZES WILL BE LIMITED TO 8 PARTICIPANTS MAXIMUM

Class 1
How To Fill Up The Ice Cube Trays--Step by Step, with Slide Presentation.
Meets 4 weeks, Monday and Wednesday for 2 hours beginning at 7:00 PM.


Class 2
The Toilet Paper Roll--Does It Change Itself?
Round Table Discussion.
Meets 2 weeks, Saturday 12:00 for 2 hours.


Class 3
Is It Possible To Urinate Using The Technique Of Lifting The Seat and Avoiding The Floor, Walls and Nearby Bathtub?--Group Practice.
Meets 4 weeks, Saturday 10:00 PM for 2 hours.


Class 4
Fundamental Differences Between The Laundry Hamper and The Floor--Pictures and Explanatory Graphics.
Meets Saturdays at 2:00 PM for 3 weeks.


Class 5
Dinner Dishes--Can They Levitate and Fly Into The Kitchen Sink?
Examples on Video.
Meets 4 weeks, Tuesday and Thursday for 2 hours beginning
at 7:00 PM


Class 6
Loss Of Identity--Losing The Remote To Your Significant Other.
Help Line Support and Support Groups.
Meets 4 Weeks, Friday and Sunday 7:00 PM


Class 7
Learning How To Find Things--Starting With Looking In The Right Places And Not Turning The House Upside Down While Screaming.
Open Forum
Monday at 8:00 PM, 2 hours..


Class 8
Health Watch--Bringing Her Flowers Is Not Harmful To Your Health.
Graphics and Audio Tapes.
Three nights; Monday, Wednesday, Friday at 7:00 PM for 2 hours.


Class 9
Real Men Ask For Directions When Lost--Real Life Testimonials.
Tuesdays at 6:00 PM Location to be determined


Class 10
Is It Genetically Impossible To Sit Quietly While She Parallel Parks?
Driving Simulations.
4 weeks, Saturday's noon, 2 hours.


Class 11
Learning to Live--Basic Differences Between Mother and Wife.
Online Classes and role-playing
Tuesdays at 7:00 PM, location to be determined


Class 12
How to be the Ideal Shopping Companion
Relaxation Exercises, Meditation and Breathing Techniques.
Meets 4 weeks, Tuesday and Thursday for 2 hours beginning at 7:00 PM.


Class 13
How to Fight Cerebral Atrophy--Remembering Birthdays, Anniversaries and Other Important Dates and Calling When You're Going To Be Late.
Cerebral Shock Therapy Sessions and Full Lobotomies Offered.
Three nights; Monday, Wednesday, Friday at 7:00 PM for 2 hours.


Class 14
The Stove/Oven--What It Is and How It Is Used.
Live Demonstration.
Tuesdays at 6:00 PM, location to be determined.
Upon completion of any of the above courses, diplomas will be issued to the survivors


2007年08月01日


1) Some months have 30 days,some months have 31 days. How many months have 28 days?
ANSWER: All of them. Every month has at least 28 days.

2) If a doctor gives you 3 pills and tells you to take one pill every half hour, how long would it be before all the pills had been taken?
ANSWER: 1 hour. If you take a pill at 1 o'clock,then another at 1.30 and the last at 2 o'clock,they will be taken in 1 hour.

3) I went to bed at eight o'clock in the evening and wound up my clock and set the alarm to sound at nine o'clock in the morning. How many hours sleep would I get before being awoken by the alarm?
ANSWER: 1 hour. It is a wind up alarm clock which cannot discriminate between a.m. and p.m.

4) Divide 30 by half and add ten. What do you get?
ANSWER: 70. Dividing by half is the same as multiplying by 2.

5) A farmer had 17 sheep. All but 9 died. How many live sheep were left?
ANSWER: 9 live sheep.

6) If you had only one match and entered a COLD and DARK room, where there was an oil heater, an oil lamp and a candle, which would you light first?
ANSWER: The match.

7) A man builds a house with four sides of rectangular construction, each side having a southern exposure. A big bear comes along. What color is the bear?
ANSWER: White. If all walls face south, the house must be on the North Pole.

8) Take 2 apples from 3 apples. What do you have?
ANSWER: 2 apples. I HAVE 3 APPLES, YOU TAKE 2, WHAT DO YOU HAVE?

9) How many animals of each species did Moses take with him in the Ark?
ANSWER: None. It was Noah, not Moses.

10) If you drove a bus with 43 people on board from Chicago and stopped at Pittsburg to pick up 7 more people and drop off 5 passengers and at Cleveland to drop off 8 passengers and pick up 4 more and eventually arrive at Philadelphia 20 hours later, what's the name of the driver?
ANSWER: YOU are the driver.